شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ملت لبنان تحت هیچ فشاری عزت و استقلال خود را نمی فروشد

امام جمعه امروز مسجد «حسنین» بیروت درباره فشارهای آمریکا بر معیشت لبنانی‌ها تاکید کرد ملت لبنان با همه درد و جراحت خود حاضر نیستند عزت، امنیت و استقلال را در ازای دریافت کمک بیگانگان بفروشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۵۰۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، علامه سید «علی فضل الله» فرزند آیت الله «محمد حسین فضل الله» در خطبه‌های نماز جمعه امروز بیروت، تلاش‌های دولت لبنان برای حل بحران معیشتی و اقتصادی این کشور را ارج نهاد و گفت که فشارها بر دولت هم نباید موجب ایجاد نگرانی و اضطراب برای آن باشد، بلکه باید در آن برای کار بیشتر انگیزه ایجاد کند.

به گزارش پایگاه خبری المنار، علامه فضل الله با اشاره تلویحی به فشارهای آمریکا در منوط کردن کمک به لبنان به خلع سلاح حزب الله  تاکید کرد: «ما اطمینان داریم لبنانی‌هایی که تا قبل به خارج از کشور هم کمک می‌کردند در حال حاضر برای رفع مشکلاتشان منتظر بیگانگان نیستند و به قیمت از دست دادن عزت و شرافتشان، حاضر به پذیرش کمک کسی نیستند».

علامه فضل الله گفت: «ما بر این باوریم که لبنانی‌ها با وجود درد و جراحتی که دارند در ازای دریافت هیچ کمکی حاضر نیستند به عزت و شرافت کشورشان لطمه‌ای بخورد. این یک گزینه نیست بلکه تکلیف آنهاست که در گذشته هم انجام دادند و از هیچ چیزی برای تحقق آن کم نگذاشتند و برایش فداکاری‌های بزرگی نشان دادند».

امام جمعه مسجد حسنین بیروت گفت: «ما بر این موضوع تاکید داریم که با استفاده از هر کشوری در دنیا که به لبنان برای برون رفت از بحران کمک کند موافقیم، اما نباید این کار به قیمت باج دهی از امنیت، تمامیت و استقلال کشور باشد و البته از همه چیز مهم‌‌تر، خودباوری و خوداتکایی به داشته‌های خودمان برای حمایت از تولید داخلی و رشد اقتصادی است».

دولت کنونی لبنان به نخست وزیری «حسان دیاب» پس از ماه‌ها ناآرامی و ۸۵ روز پس از استعفای «سعد الحریری» تشکیل شد و به موازات آن،  فشارهای ایالات متحده آمریکا و تهدید و تطمیع‌های واشنگتن آغاز شد و نخستین اثر آن، بی اعتنایی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به ضرورت تداوم حمایت مالی از لبنان بود.

واشنگتن دولت لبنان را متهم می‌کند که گروگان حزب‌الله است، در حالی که خود از اقتصاد لبنان گروکشی می‌کند تا دولت و جامعه را به پرداخت باجی به ارزش کودتا علیه مقاومت وادار کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر