هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ملت لبنان تحت هیچ فشاری عزت و استقلال خود را نمی فروشد

ملت لبنان تحت هیچ فشاری عزت و استقلال خود را نمی فروشد امام جمعه امروز مسجد «حسنین» بیروت درباره فشارهای آمریکا بر معیشت لبنانی‌ها تاکید کرد ملت لبنان با همه درد و جراحت خود حاضر نیستند عزت، امنیت و استقلال را در ازای دریافت کمک بیگانگان بفروشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۵۰۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، علامه سید «علی فضل الله» فرزند آیت الله «محمد حسین فضل الله» در خطبه‌های نماز جمعه امروز بیروت، تلاش‌های دولت لبنان برای حل بحران معیشتی و اقتصادی این کشور را ارج نهاد و گفت که فشارها بر دولت هم نباید موجب ایجاد نگرانی و اضطراب برای آن باشد، بلکه باید در آن برای کار بیشتر انگیزه ایجاد کند.

به گزارش پایگاه خبری المنار، علامه فضل الله با اشاره تلویحی به فشارهای آمریکا در منوط کردن کمک به لبنان به خلع سلاح حزب الله  تاکید کرد: «ما اطمینان داریم لبنانی‌هایی که تا قبل به خارج از کشور هم کمک می‌کردند در حال حاضر برای رفع مشکلاتشان منتظر بیگانگان نیستند و به قیمت از دست دادن عزت و شرافتشان، حاضر به پذیرش کمک کسی نیستند».

علامه فضل الله گفت: «ما بر این باوریم که لبنانی‌ها با وجود درد و جراحتی که دارند در ازای دریافت هیچ کمکی حاضر نیستند به عزت و شرافت کشورشان لطمه‌ای بخورد. این یک گزینه نیست بلکه تکلیف آنهاست که در گذشته هم انجام دادند و از هیچ چیزی برای تحقق آن کم نگذاشتند و برایش فداکاری‌های بزرگی نشان دادند».

امام جمعه مسجد حسنین بیروت گفت: «ما بر این موضوع تاکید داریم که با استفاده از هر کشوری در دنیا که به لبنان برای برون رفت از بحران کمک کند موافقیم، اما نباید این کار به قیمت باج دهی از امنیت، تمامیت و استقلال کشور باشد و البته از همه چیز مهم‌‌تر، خودباوری و خوداتکایی به داشته‌های خودمان برای حمایت از تولید داخلی و رشد اقتصادی است».

دولت کنونی لبنان به نخست وزیری «حسان دیاب» پس از ماه‌ها ناآرامی و ۸۵ روز پس از استعفای «سعد الحریری» تشکیل شد و به موازات آن،  فشارهای ایالات متحده آمریکا و تهدید و تطمیع‌های واشنگتن آغاز شد و نخستین اثر آن، بی اعتنایی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به ضرورت تداوم حمایت مالی از لبنان بود.

واشنگتن دولت لبنان را متهم می‌کند که گروگان حزب‌الله است، در حالی که خود از اقتصاد لبنان گروکشی می‌کند تا دولت و جامعه را به پرداخت باجی به ارزش کودتا علیه مقاومت وادار کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار