واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ملت لبنان تحت هیچ فشاری عزت و استقلال خود را نمی فروشد

امام جمعه امروز مسجد «حسنین» بیروت درباره فشارهای آمریکا بر معیشت لبنانی‌ها تاکید کرد ملت لبنان با همه درد و جراحت خود حاضر نیستند عزت، امنیت و استقلال را در ازای دریافت کمک بیگانگان بفروشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۵۰۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، علامه سید «علی فضل الله» فرزند آیت الله «محمد حسین فضل الله» در خطبه‌های نماز جمعه امروز بیروت، تلاش‌های دولت لبنان برای حل بحران معیشتی و اقتصادی این کشور را ارج نهاد و گفت که فشارها بر دولت هم نباید موجب ایجاد نگرانی و اضطراب برای آن باشد، بلکه باید در آن برای کار بیشتر انگیزه ایجاد کند.

به گزارش پایگاه خبری المنار، علامه فضل الله با اشاره تلویحی به فشارهای آمریکا در منوط کردن کمک به لبنان به خلع سلاح حزب الله  تاکید کرد: «ما اطمینان داریم لبنانی‌هایی که تا قبل به خارج از کشور هم کمک می‌کردند در حال حاضر برای رفع مشکلاتشان منتظر بیگانگان نیستند و به قیمت از دست دادن عزت و شرافتشان، حاضر به پذیرش کمک کسی نیستند».

علامه فضل الله گفت: «ما بر این باوریم که لبنانی‌ها با وجود درد و جراحتی که دارند در ازای دریافت هیچ کمکی حاضر نیستند به عزت و شرافت کشورشان لطمه‌ای بخورد. این یک گزینه نیست بلکه تکلیف آنهاست که در گذشته هم انجام دادند و از هیچ چیزی برای تحقق آن کم نگذاشتند و برایش فداکاری‌های بزرگی نشان دادند».

امام جمعه مسجد حسنین بیروت گفت: «ما بر این موضوع تاکید داریم که با استفاده از هر کشوری در دنیا که به لبنان برای برون رفت از بحران کمک کند موافقیم، اما نباید این کار به قیمت باج دهی از امنیت، تمامیت و استقلال کشور باشد و البته از همه چیز مهم‌‌تر، خودباوری و خوداتکایی به داشته‌های خودمان برای حمایت از تولید داخلی و رشد اقتصادی است».

دولت کنونی لبنان به نخست وزیری «حسان دیاب» پس از ماه‌ها ناآرامی و ۸۵ روز پس از استعفای «سعد الحریری» تشکیل شد و به موازات آن،  فشارهای ایالات متحده آمریکا و تهدید و تطمیع‌های واشنگتن آغاز شد و نخستین اثر آن، بی اعتنایی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به ضرورت تداوم حمایت مالی از لبنان بود.

واشنگتن دولت لبنان را متهم می‌کند که گروگان حزب‌الله است، در حالی که خود از اقتصاد لبنان گروکشی می‌کند تا دولت و جامعه را به پرداخت باجی به ارزش کودتا علیه مقاومت وادار کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار